Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα του Παναθηναϊκού με... ελπιδοφόρο 45λεπτο

Ήττα του Παναθηναϊκού με… ελπιδοφόρο 45λεπτο

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός για ένα μισάωρο στο πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου προηγήθηκε κιόλας με ωραίο τελείωμα του Στάικου, όμως πλήρωσε το αδρανές ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο και ηττήθηκε με 2-1 από την Αντβέρπ

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Αντβέρπ, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει λόγους να χαμογελάει. Περισσότερο για το γεγονός πως όσοι ώρα βρίσκονταν στο γήπεδο οι… έμπειροι και «παλιοί» του ρόστερ, η ομάδα του έδειξε ένα θετικό πρόσωπο, έβγαλε φάσεις, προηγήθηκε.

Ωστόσο, η αδράνεια σε δύο στιγμές στο δεύτερο μέρος, το λάθος του Κότσαρη και η κακή ανασταλτική λειτουργία, έφεραν την ανατροπή και τη νίκη για την Αντβέρπ με 2-1.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έδειξαν καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Στάικου στο 44΄, που προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μουνιέ και πάσα προς τον σκόρερ, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση.

Η Αντβέρπ ισοφάρισε στο 48΄, όταν ύστερα από λάθος έξοδο του Κότσαρη και αδυναμία των Κολοβέτσιου και Οικονόμου να απομακρύνουν με το κεφάλι, ο Οβούσου βρήκε (με κεφαλιά) τον Φαρίς, που ισοφάρισε εύκολα σε άδειο τέρμα.

Οι Βέλγοι έφτασαν στην ανατροπή στο 55΄, όταν ο Χάιρεμανς βρήκε τετ α τετ με τον Κότσαρη από πάσα του Οβούσου και «έγραψε» το 2-1, ενώ στο 64΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φαρίς, που δεν βρήκε την μπάλα σε κενή εστία.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης (46΄ Κότσαρης), Γιόχανσον (64΄ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80΄ Αποστολάκης), Οικονόμου (64΄ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69΄ Οικονομόπουλος), Στάικος (46΄ Κάτσε), Δώνης (64΄ Τζανδάρης), Ινσούα (53΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68΄ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46΄ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64΄ Πίσπας).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024