Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκε ο λοχίας που τραυματίστηκε στη Λέσβο. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Κρίσιμη, αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του ΕΠΟΠ Λοχία (ΤΘ) Μ.Γ., ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου της 98ης ΑΔΤΕ στη Λέσβο, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο 30χρονος ΕΠΟΠ έχει διακομιστεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υπεβλήθη σε εργαστηριακές εξετάσεις, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Ο λοχίας βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στον χώρο εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε, στην Αγία Παρασκευή της κεντρικής Λέσβου.

Σε λίγες ημέρες γεννά η σύζυγός του

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει υποστεί βλάβη ο εγκέφαλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί ν’ αυτοκτονήσει.

Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr