«Λατρεύω τα παιδιά» δηλώνει η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά
Ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο
Ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής ασκήθηκε σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη ως υπεύθυνη για τον τραυματισμό βρεφών.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο.
Όταν της είπαν ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες»
Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την κατηγορούν άδικα.
«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει» ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).