Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 N Line: Όψεις δυναμισμού

Hyundai i30 N Line: Όψεις δυναμισμού

Η κορεατική φίρμα προσθέτει στην γκάμα του μικρομεσαίου της hatchback μια ακόμα επιλογή η οποία συνδυάζει την αισθητική της κορυφαίας N έκδοσης με πιο προσγειωμένες επιλογές κινητήρα έως 140 ίππους.

Εκείνοι που αρέσκονται στην σπορ εμφάνιση χωρίς απαραιτήτως να θέλουν ή να χρειάζονται ότι αυτές συνεπάγονται σε ότι αφορά το κόστος αλλά και τα οδικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου, έχουν πλέον μια γοητευτική εναλλακτική με την μορφή της νέας έκδοσης του μικρομεσαίου hatchback της Hyundai, η οποία μεταφέρει όλη την πολεμική ατμόσφαιρα του i30N χωρίς οι αγοραστές του να επωμιστούν το «ειδικό βάρος» των 250 ή 275 ίππων της έκδοσης επιδόσεων.

Ο λόγος για την έκδοση i30 N Line η οποία διαθέτει προφυλακτήρες με ασημί περίγραμμα αντίστοιχου σχεδιασμού με το i30N, τροχούς 18 ιντσών, διπλή απόληξη για το σύστημα εξαγωγής ενώ στα φτερά διακρίνεται το γράμμα N, ως σαφής αναφορά στην πηγή έμπνευσης της έκδοσης.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα τα οποία υπόσχονται αυξημένη πλευρική στήριξη και σηματοδοτούνται από το γράμμα N, τα σπορ πεντάλ αλουμινίου και το αντίστοιχου ύφους τιμόνι που επενδύεται διάτρητο δέρμα ενώ το παζλ της N ατμόσφαιρας συμπληρώνεται από την παρουσία του επιλογέα ταχυτήτων με το γράμμα Ν.

Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά πρόκειται για την νέα σπορ έμπνευσης κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του i30N, η Hyundai δεν περιορίστηκε απλά σε αναβαθμίσεις οπτικού περιεχομένου, φροντίζοντας να προβεί σε στοχευμένες αλλαγές που θα του εξασφαλίσουν και την ανάλογη σπορ αύρα.

Έτσι, το i30 N Line υπόσχεται υψηλότερη απόκριση κινητήρα ενώ διαθέτει και μια αναβαθμισμένη πιο σφιχτή ανάρτηση, ενώ εξοπλίζεται με ελαστικά της Michelin, Pilot Sport 4 πίσω από τα οποία βρίσκονται μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες στους οποίους θα είναι διαθέσιμο το i30 N Line, οι αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του turbo κινητήρα βενζίνης του 1,4 λίτρου στην εκδοχή ισχύος των 140 ίππων και του diesel των 1,6 λίτρων στην ισχυρότερη έκδοσή του των 136 ίππων.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024