
Η Προ Ρέκο «πρόδωσε» την παραμονή του Μουρίκη στον Ολυμπιακό
Με δηλώσεις του προέδρου της
Η Προ Ρέκο αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Κώστα Μουρίκη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.
Τις σχετικές πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας και παλιός διεθνής πολίστας, Μαουρίτσιο Φελούγκο, ο οποίος τόνισε ότι η Προ Ρέκο αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα.
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ο σύλλογος της Γένοβας δεν θα «κυνηγήσει» δικαστικά τον διεθνή φουνταριστό, στηριζόμενος πάνω στο προσύμφωνο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, επειδή δεν θέλει να διαταράξει τις καλές σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Φελούγκο, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έκαναν… ρελάνς, προσφέροντας ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Μουρίκη, πείθοντάς τον έτσι να παραμείνει στην Πειραιά.
Απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τη στιγμή που η Προ Ρέκο προχωρά στο σχεδιασμό της, έχοντας ήδη ανακοινώσει τον Αυστραλό φουνταριστό Τζόι Κέις, ενώ επιδιώκει να φτάσει σε συμφωνία με τον πολύπειρο Κροάτη Νίκσα Ντόμπουντ.
- Η ΕΕ προειδοποιεί για «μακροχρόνιο» ενεργειακό σοκ – Εξετάζει σχέδιο για δελτίο στα καύσιμα
- Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές και «καρφώνει» την κυβέρνηση για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ 2
- Youth Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για Youth Pass – Σε ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιείται
- Με την πλάτη στον τοίχο το Μαξίμου μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για ΟΠΕΚΕΠΕ – Στη Βουλή η δικογραφία




