Το μικρό crossover της Nissan με την εκκεντρική σχεδίαση έφτασε το ένα εκατομμύριο μονάδων παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα οκτώ χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του.

Το Juke κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland με ρυθμό ενός κάθε ένα λεπτό και 45 δευτερόλεπτα ενώ, ενδεικτικά αναφέρεται ότι κατά το 2017 διατέθηκαν μόνο στην Ευρώπη 95.000 μονάδες.

Για την ιστορία το εκατομμυριοστό Juke που βγήκε από το Sunderland είναι γαλάζιο, υιοθετώντας μια απόχρωση που εντάχθηκε στην παλέτα του μικρού crossover κατά την πρόσφατη ανανέωσή του και «ανήκει» στο επίπεδο εξοπλισμού Tekna.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της Nissan, χάρη στο υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης και τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει, το μικρό crossover, κυκλοφορεί σε πάνω από 20.000 παραλλαγές.

Με αφορμή το ορόσημο του Nissan Juke o υπεύθυνος παραγωγής και προμηθευτών της Nissan Europe, Kevin Fitzpatrick, δήλωσε ότι: «το ένα εκατομμύριο μονάδων αποτελεί συναρπαστικό επίτευγμα για κάθε μοντέλο. Πριν οκτώ χρόνια, δεν είχε υπάρξει τίποτα αντίστοιχο του Juke το οποίο δημιούργησε ουσιαστικά μια νέα κατηγορία αλλά και μια νέα πρωτοΐδωτη αισθητική. Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός ότι το προσφάτως ανανεωμένο μοντέλο με τις βελτιώσεις και τα επίπεδα εξατομίκευσης που προσφέρει είναι εξίσου δημοφιλές με την πρώτη εκδοχή του όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2010».

Γράψτε το σχόλιο σας