Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Nissan υποδέχεται το εκατομμυριοστό Juke

H Nissan υποδέχεται το εκατομμυριοστό Juke

Οκτώ χρόνια μετά την ένταξή του στις γραμμές παραγωγής του βρετανικού εργοστασίου της Nissan στο Sunderland, το Juke καταγράφει ένα εκατομμύριο μονάδες παραγωγής.

Το μικρό crossover της Nissan με την εκκεντρική σχεδίαση έφτασε το ένα εκατομμύριο μονάδων παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα οκτώ χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του.

Το Juke κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland με ρυθμό ενός κάθε ένα λεπτό και 45 δευτερόλεπτα ενώ, ενδεικτικά αναφέρεται ότι κατά το 2017 διατέθηκαν μόνο στην Ευρώπη 95.000 μονάδες.

Για την ιστορία το εκατομμυριοστό Juke που βγήκε από το Sunderland είναι γαλάζιο, υιοθετώντας μια απόχρωση που εντάχθηκε στην παλέτα του μικρού crossover κατά την πρόσφατη ανανέωσή του και «ανήκει» στο επίπεδο εξοπλισμού Tekna.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της Nissan, χάρη στο υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης και τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει, το μικρό crossover, κυκλοφορεί σε πάνω από 20.000 παραλλαγές.

Με αφορμή το ορόσημο του Nissan Juke o υπεύθυνος παραγωγής και προμηθευτών της Nissan Europe, Kevin Fitzpatrick, δήλωσε ότι: «το ένα εκατομμύριο μονάδων αποτελεί συναρπαστικό επίτευγμα για κάθε μοντέλο. Πριν οκτώ χρόνια, δεν είχε υπάρξει τίποτα αντίστοιχο του Juke το οποίο δημιούργησε ουσιαστικά μια νέα κατηγορία αλλά και μια νέα πρωτοΐδωτη αισθητική. Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός ότι το προσφάτως ανανεωμένο μοντέλο με τις βελτιώσεις και τα επίπεδα εξατομίκευσης που προσφέρει είναι εξίσου δημοφιλές με την πρώτη εκδοχή του όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2010».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024