
Αιματηρές συγκρούσεις στη Νικαράγουα με δέκα νεκρούς
Οι πολύνεκρες συγκρούσεις ανάμεσα στους εξεγερμένους και τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζονται στη Νικαράγουα με τελευταίο τραγικό απολογισμό δέκα νεκρούς, στην πόλη Μασάγια.
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν σε επιθέσεις που εξαπέλυσαν φιλοκυβερνητικές δυνάμεις την Κυριακή εναντίον πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο εξεγερμένων στη νότια Νικαράγουα, ανακοίνωσε οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εξι πολίτες, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι, και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν στη Μασάγια, πόλη που βρίσκεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας Μανάγκουα και απέχει περίπου τριάντα χιλιόμετρα από αυτήν, σύμφωνα με την Ενωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Νικαράγουα.
- Δίκη για τα Τέμπη: Στο στόχαστρο το δημόσιο, πυρά για «προκλητική» στάση – Η απάντηση του ΝΣΚ
- Ινδία: 18 ξένοι υπήκοοι μεταξύ των 21 νεκρών από τη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί
- Δανία: Η πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη νέα κυβέρνηση – Για πρώτη φορά, οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες
- Πέθανε η ηθοποιός Κάκια Κοντοπούλου
- Αριστερός, θρησκευόμενος, αριστοκράτης των ανάστατων νυχτών – Ο Άγγελος Αντωνόπουλος με δικά του λόγια
- The Expla-in Project | Εξεταστική υποκλοπών: Οι νέες «βόμβες» Ντίλιαν και γιατί είναι «στον αέρα» οι ισχυρισμοί Βορίδη – Μαξίμου;






