«Κάηκε» το Παρίσι στην υποδοχή των θριαμβευτών του Μουντιάλ [Εικόνες]
Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι Γάλλοι στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στη Μόσχα, νικώντας στον τελικό του Μουντιάλ την Κροατία με 4-2
Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι Γάλλοι στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στη Μόσχα, νικώντας στον τελικό του Μουντιάλ την Κροατία με 4-2.


Εκατομμύρια φίλαθλοι βρέθηκαν στα Ηλύσια Πεδία και στον πύργο του Άιφελ προκειμένου να υποδεχτούν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με τις εκδηλώσεις τους. Η αρχή έγινε από το αεροδρόμιο «Σαρλ Ντεγκόλ», όπου οι πυροσβέστες σχημάτισαν αψίδα νερού πάνω από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή.

Στη συνέχεια η αποστολή επιβιβάστηκε σε ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου ο κόσμος να έχει οπτική επαφή, ενώ η αεροπορία «έβαψε» τον ουρανό πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου με τα γαλλικά χρώματα.
Η πορεία των «μπλε» ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είχε επιστρέψει το πρωί από τη ρωσική πρωτεύουσα.

- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442