Η νέα φιέστα Τσίπρα και οι guest καλεσμένοι του
Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει μεγάλη φιέστα στην Πνύκα για τον εορτασμό της εξόδου από τα μνημόνια
Απ’ ό,τι αφήνουν να διαρρεύσει οι «παπαγάλοι» στον Εθνικό Κήπο, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μεγάλη φιέστα στην Πνύκα για τον εορτασμό της εξόδου από τα μνημόνια.
Μέχρι και τον Μακρόν θέλει να φέρει, λένε οι κακές γλώσσες, ενώ σίγουρη θεωρούν την επίσκεψη του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ελπίζοντας ότι δεν θα… τρεκλίζει στον Ιερό Βράχο.
To θέμα είναι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, αν ρώτησαν την τρόικα για το σόου που στήνεται, όχι τόσο για το κόστος του όσο για την ουσία. Διότι, απ’ ότι μου λένε από το Βερολίνο, το πάγωμα της δόσης για μόλις 28 εκατ. ευρώ ήταν η τροχιοδεικτική βολή προς την κυβέρνηση.
Και τούτο γιατί «αν συνεχίσει τα επικοινωνιακά σόου και ξεχάσει την ουσία, θα μας βρει μπροστά της» όπως λένε.
- Το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στο ακριτικό Πωγώνι και στη Δερόπολη της Αλβανίας
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές – Να κληθούν Ντίλιαν, Δημητριάδης ζητά η αντιπολίτευση
- Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ελεύθερος υπό όρους μέχρι τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών για την έκδοσή του
- Μητσοτάκης για τα F35 στην Τουρκία: Έχοντας δώσει λευκή επιταγή στις ΗΠΑ επαφίεται στην ευαισθησία των συμμάχων
- Αναβαθμίζονται οι σχολικές μονάδες του Πειραιά με εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης όλο το καλοκαίρι
- ΟΟΣΑ: Στην 4η θέση με τον υψηλότερο πληθωρισμό η Ελλάδα τον Μάιο
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Αλέκος Αλεξανδράκης: Πόσο πωλείται η πέτρινη βίλα του ηθοποιού στη Νέα Πέραμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442