Λουόμενος βρήκε ανθρώπινα οστά σε παραλία της Μήλου
Πρόκειται να διενεργηθεί υποβρύχια έρευνα στην περιοχή από δύτες
Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην παραλία της Μήλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας η λιμενική αρχή Μήλου ενημέρωσε ότι αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε οστά ανθρώπινου σκελετού, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ» στο νησί της Μήλου.
Τα οστά παραδόθηκαν στην οικεία Λιμενική Αρχή και από εξέταση ιατρού Κ.Υ. Μήλου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τμήμα κάτω γνάθου καθώς και μηριαίο οστό.
Πρόκειται να διενεργηθεί υποβρύχια έρευνα στην περιοχή από δύτες , ενώ τα ευρήματα θα αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου.
- Ηράκλειο: Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο – «Θα πας να μισερώσεις το κοπέλι μας παραμονή του γάμου του»
- Χωρίς κάτι χειροπιαστό για το Ιράν έφυγε ο Τραμπ από την Κίνα – Μιλά για «φανταστικές εμπορικές συμφωνίες»
- Πάνος Βαλαβάνης: Τιμητικός χαιρετισμός
- «Ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω» – Το κρυφό δράμα της Μητέρας των Δράκων και η ντροπή στο Game Of Thrones
- Στα «άκρα» η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – Ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ με το βλέμμα στις κάλπες
- ΣτΕ: Κατέθεσε τις προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση
- Η Βαλένθια θέλει περισσότερα εισιτήρια για το Final Four της Euroleague
- Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Υπουργός Εσωτερικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442