Μουντιάλ 2018 : Ο Λούκα Μόντρις πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ
Καλύτερος νέος παίκτης ο Εμπαπέ
Ο Λούκα Μόντριτς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μόσχα.
Ο αρχηγός της -ηττημένης στον τελικό- Κροατίας παρέλαβε δακρυσμένος τη χρυσή μπάλα του Μουντιάλ από τα χέρια του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν και δέχθηκε την παρηγορητική αγκαλιά της Προέδρου της Κροατίας Koλίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, που βρέθηκε και αυτή στο πόντιουμ των απονομών (φορώντας μάλιστα τη φανέλα της «χρβάτσκα»), δίπλα στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.
Η θριαμβεύτρια Γαλλία αρκέστηκε σε ατομικό επίπεδο στα βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη της διοργάνωσης, που φυσικά κατέκτησε ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Οι άλλες δύο προσωπικές διακρίσεις πήγαν στους δύο ηττημένους των ημιτελικών, καθώς ο Βέλγος Τιμπό Κουρτουά αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας και ο Αγγλος Χάρι Κέιν πρώτος σκόρερ με έξι γκολ.
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442