
Σήμερα η φιέστα Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ
Προκειμένου να γιορτάσει την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων
Για το Σάββατο το βράδυ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί, η φιέστα του Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ, προκειμένου να γιορτάσει την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την αποψινή φιέστα που οργανώνει ο Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
«Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, θα ενωθούμε και θα γιορτάσουμε μαζί την ιστορική επιτυχία της «Μακεδονίας». Πάμε μπροστά – Η «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!», έγραψε στο Facebook.
Οι πόλεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι: Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ.
- Η Μάρω Κοντού για τους σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου
- Νέος Γενικός Διευθυντής του PhARMA Innovation Forum ο Κωνσταντίνος Μεφσούτ
- Τραγωδία στη Χαλκδική: Σύγκρουση βυτιοφόρου και ΙΧ με δύο νεκρούς, μητέρα και βρέφος – Τραυματίες πατέρας και ένα παιδί
- Καιρός: Σε τροχιά ανόδου ο υδράργυρος – Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα
- Οι ηγέτες της Λιθουανίας και της Λετονίας προειδοποιούν ότι η Μόσχα σχεδιάζει επιθέσεις κατά υποδομών
- Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Γιαμάλ στην Βαρκελώνη








