Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερστάπεν για Αλόνσο: Όταν μεγαλώσω και είμαι πια αργός...

Φερστάπεν για Αλόνσο: Όταν μεγαλώσω και είμαι πια αργός…

Απαξιωτικός ήταν ο τρόπος που μίλησε για τον Ισπανό ο νεαρός Ολλανδός

Στο πλαίσιο συνέντευξης του οδηγού της Ρεντ Μπουλ, Μαξ Φερστάπεν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον νεαρό Ολλανδό αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να μεταβεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα αυτοκινήτων μόλις μεγαλώσει, με την απάντηση του Μαξ να είναι αφοπλιστική.

Αφήνοντας έμμεσα μια σπόντα για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο απάντησε: «Ίσως να το κάνω, όταν θα είμαι μεγάλος και αργός. Το να κάνεις και άλλα πράγματα εκτός της Formula 1, είναι κάτι, που το επιλέγουν κυρίως οδηγοί, οι οποίοι δεν νικούν».

Στη συνέχεια ωστόσο ο 20χρονος πιλότος προσπάθησε να μαζέψει τα… αμάζευτα λέγοντας: «Ο πατέρας μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Ήταν στη Formula 1, ωστόσο δεν νικούσε και ήρθε κάποτε η στιγμή, που χάθηκαν απλά τα κίνητρά του. Αυτό σε σκοτώνει εσωτερικά».

Τέλος τόνισε πως η επιτυχία ή η αποτυχία στη Formula 1 δεν εξαρτώνται κυρίως από τον οδηγό, αλλά από το αυτοκίνητο. «Αν έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο στο grid, τότε μπορεί να νικήσει ο καθένας με αυτό. Κάθε οδηγός της Formula 1 θα είχε νικήσει με τη Mercedes τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όλοι το γνωρίζουν αυτό» είπε ο Φερστάπεν αφήνοντας νέες αιχμές για την οδηγική υπεροχή του Λιούις Χάμιλτον και του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλόνσο συμμετέχει εδώ και δύο χρόνια σε διαφορετικές διοργανώσεις εκτός της Φόρμουλα 1, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το «Indy 500» το 2017 και τις «24 ώρες του Λε Μαν» τον περασμένο Ιούνιο, έναν αγώνα στον οποίο μάλιστα τερμάτισε πρώτος.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024