Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 12.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Στις 12.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτήριων διαρκείας και χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ήδη κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δυναμώνει το ρόστερ με παίκτες πρώτης γραμμής, με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο νέο «ερυθρόλευκο» εγχείρημα μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, 12.000 κάρτες έχουν ήδη βρει τον κάτοχο τους και χιλιάδες οπαδοί της ομάδας έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν.

Οι φίλαθλοι του συλλόγου αγοράζουν καθημερινά εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και στέκονται έμπρακτα δίπλα στη διοίκηση της ομάδας, τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος και παίκτες του από την πλευρά τους δουλεύουν σκληρά στην προετοιμασία, προκειμένου τη νέα σεζόν να πετύχουν μεγάλες νίκες που θα γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να κάνουν πράξη το σύνθημα των φετινών διαρκείας «Ολυμπιακέ μαζί σου» και να αποδεικνύουν έμπρακτα για μία ακόμα φορά την αγάπη τους για την ομάδα.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024