Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κανίς της Ουάσιγκτον ο Τσίπρας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κανίς της Ουάσιγκτον ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση: Ο κ. Τσίπρας με πολύ επικίνδυνο τρόπο έχει αποδεχθεί να είναι το κανίς της Ουάσινγκτον, να εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας και βάζει την χώρα σε περιπέτειες και στις διεθνείς της σχέσεις

«Το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν πείθει κανέναν και βέβαια όσα έγιναν εχθές στο Eurogroup δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε, σήμερα 13 Ιουλίου είναι η επέτειος της μεγάλης προδοσίας της υπογραφής από τον κ. Τσίπρα της συμφωνίας, συνολική αποδοχή του χρέους και του τρίτου μνημονίου. Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε την 21η Αυγούστου, αντίθετα παραμένουμε και μάλιστα με εμβαθυμένο τρόπο σε μία συνθήκη όχι μόνο επιτροπείας αλλά υποδούλωσης» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στον Realfm 97,8.

Η άλλοτε σύντροφος του πρωθυπουργού είπε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί το ρόλο του… κανίς της Ουάσιγκτον.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν παρέδωσε απλώς το όνομα, παρέδωσε συνολικά κυριαρχία διότι αναγνώρισε αυτό που κανείς προηγουμένως δεν τόλμησε να αναγνωρίσει γιατί είναι ανυπόστατο, δηλαδή μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για αλυτρωτικές διεκδικήσεις, έφτασε στο σημείο να αναγνωρίζει ότι έχει η Ελλάδα δήθεν αλυτρωτικές διεκδικήσεις έναντι της γείτονος και το κυριότερο και χειρότερο ουσιαστικά αποδέχθηκε την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, στην γείτονα χώρα και την ανάμιξη της χώρας μας στην αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.

Ο κ. Τσίπρας με πολύ επικίνδυνο τρόπο έχει αποδεχθεί να είναι το κανίς της Ουάσινγκτον, να εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας και βάζει την χώρα σε περιπέτειες και στις διεθνείς της σχέσεις. Είδαμε τα επίχειρα χθες με όλη αυτή την εμπλοκή με την απέλαση Ρώσων διπλωματών χωρίς εξηγήσεις και χωρίς οι πολίτες να λαμβάνουν πληροφορίες και στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται χωρίς κατηγορητήριο από μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, την Τουρκία» τόνισε.

«Η σημερινή κυβέρνηση είναι μια φασιστική κυβέρνηση, μία εντεταλμένη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που πήρε εντολή για το όχι πριν από τρία χρόνια, και εφαρμόζει το ναι επί τρία χρόνια με το έτσι θέλω. Μια κυβέρνηση που έχει αποδεχθεί πλήρως τον ρόλο του καλού μαθητή των Βρυξελλών και των δανειστών και είναι μια κυβέρνηση που δεν υπηρετεί το εθνικό και το δημόσιο συμφέρον και την λαϊκή εντολή» συμπλήρωσε

«Ασκώ την ίδια κριτική που ασκούσα και στους προηγούμενους μνημονιακούς και αυτό γιατί το καλοκαίρι 2015 η κυβέρνηση μετατράπηκε σε μνημονιακή κυβέρνηση. Εγώ δεν μπορώ να λέω άλλα για τους μνημονιακούς όταν προέρχονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και άλλα όταν προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ, θα λέω τα ίδια γιατί το μνημόνιο είναι αυτό εναντίον του οποίου πάλεψα όλα αυτά τα χρόνια» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Βλέπουμε δυστυχώς άλλη μία κυβέρνηση να επιδίδεται σε εκλογομαγειρέματα, όπως ήταν τα χθεσινά με τον Κλεισθένη και τα προηγούμενα περί της δήθεν απλής αναλογικής» υπογράμμισε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024