Πογκμπά: Δεν είμαι ο Ροναλντίνιο, αλλά βρίσκομαι στον τελικό
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά θυμήθηκε την γενέθλια πόλη του αλλά και τον Ροναλντίνιο, αμέσως μετά τη πρόκριση της Γαλλίας (1-0 το Βέλγιο) στον τελικό του Μουντιάλ 2018.
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie (σ.σ: μια ταπεινή γαλλική περιοχή, όπου γεννήθηκε) και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,, μιλώντας στη μικτή ζώνη .
«Είναι ιστορικό, ζούμε ένα όνειρο, αλλά λείπει ένα παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αν χάσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι ίδιο με το Euro 2016 και θα ζήσουμε ξανά την ίδια ιστορία».
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442