Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ίστιγουντ «The Mule»
Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Ίστγουντ οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν και Μίχαελ Πένα.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η παραγωγή της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ για μεξικάνικο καρτέλ στο Νέο Μεξικό.
Ο διευθυντής του γραφείου Κινηματογράφου του Νέου Μεξικού Νικ Μανιάτις ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία «The Mule» του Ίστγουντ από την Warner Bros. Pictures και την Imperative Pictures, θα ξεκινήσει να γυρίζεται αργότερα αυτόν τον μήνα στο Λας Κρούσες.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Ίστγουντ οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν και Μίχαελ Πένα.
Το «The Mule» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και σε ρεπορτάζ του περιοδικού The New York Times, και αφορά έναν άνδρα στη δεκαετία του 1980, βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος γίνεται έμπορος ναρκωτικών και μεταφορέας για το μεξικάνικο καρτέλ.
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
