Τη στήριξη της προσπάθειας προώθησης και προβολής του 10ου ετήσιου Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Φόρουμ των «Πολιτιστικών Διαδρομών» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στα Χανιά το 2020, εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στον πρόεδρο και ιδρυτή του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης EHICA, Βασίλη Σταθάκη.

Σε συνάντηση που είχε μαζί του, συζήτησαν για τον προγραμματισμό και την υποστήριξη στην προώθηση και προβολή του 10ου ετήσιου Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Φόρουμ των «Πολιτιστικών Διαδρομών» του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης για την ανάληψη, από τα Χανιά, του διεθνούς φόρουμ 2020, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο σύνδεσμος στις 18 Ιουνίου 2018 στην πόλη των Χανίων, όπου είχε προσκληθεί και είχε απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός.

Ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε την υπουργό για την προετοιμασία και τις σχεδιαζόμενες προωθητικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ζήτησε την υποστήριξή της. Η κυρία Κουντουρά τόνισε ότι το υπουργείο και ο ΕΟΤ θα στηρίξουν την προώθηση και προβολή αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, όπως κάθε πρωτοβουλία και δράση που προάγει τον τουρισμό και συμβάλλει στην ισχυροποίηση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr