Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουλή: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος από τη θέση του αντιπροέδρου

Βουλή: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος από τη θέση του αντιπροέδρου

Η εκλογή του νέου αντιπροέδρου θα γίνει στη συνεδρίαση της Ολομέλειας, την Τετάρτη

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής κατέθεσε σήμερα στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος είχε διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ μετά τη στήριξη της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης, υπέβαλλε, όπως είχε δεσμευθεί από την περασμένη Παρασκευή, την παραίτησή του, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Η απόφαση του να παραιτηθεί, όπως αναφέρει ο ίδιος, έγινε για να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του προεδρείου του Κοινοβουλίου, γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Ύστερα από την διαγραφή μου από το κόμμα των ΑΝΕΛ για την ψήφο καρδιάς που έδωσα για το ζήτημα της Μακεδονίας μας και κατόπιν των σχετικών συνομιλιών που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να διευκολύνω την εύρυθμη λειτουργία του Προεδρείου του Κοινοβουλίου και να μην εξαντλήσω τη δυνατότητα που μου παρέχει ο κανονισμός της Βουλής. Υποβάλλω ενώπιον σας την παραίτησή μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμένος.

Η εκλογή του νέου αντιπροέδρου, τον οποίο θα προτείνει το κόμμα των ΑΝΕΛ, θα γίνει στη συνεδρίαση της Ολομέλειας, την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στις 14.00 μ.μ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024