Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Supra 2019: Αποκάλυψη σε δόσεις

Toyota Supra 2019: Αποκάλυψη σε δόσεις

Μια ακόμα όψη του καμουφλαρισμένου αμαξώματος της νέας Supra μια χάρισε η Toyota, πλησιάζοντας στην επίσημη αποκάλυψη του ιαπωνικού sportscar που θα πραγματοποιηθεί στο “Goodwood Festival of Speed”.

Λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη της πρωτότυπης εκδοχής της Toyota Supra, η ιαπωνική φίρμα μάς χαρίζει μια ακόμα όψη του εμβληματικού sportscar.

Παρά τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματος, μπορεί με ευκολία κανείς να διακρίνει τη σιλουέτα του, η οποία μάλιστα δεν απέχει από σημαντικά από το αγωνιστικό πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν η Toyota.

Παράλληλα οι Ιάπωνες επιβεβαιώνουν ότι η νέα Supra θα εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Η κίνηση πάντως θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, γεγονός που με τη σειρά του επιβεβαιώνει την από κοινού εξέλιξη του ιαπωνικού τετράτροχου με τη νέα BMW Z4.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτότυπη εκδοχή της νέας Toyota Supra αναμένεται να ανακοινωθούν στο “Goodwood Festival of Speed”, στο πλαίσιο του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024