Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου

Το τελευταίο στοιχείο από την κάμερα καφετέριας του πλοίου που δείχνει τον φαντάρο στις 5:30 το ξημέρωμα να κάνει βόλτες στο χώρο, συνεχίζει να δίνει ελπίδα στους δικούς του ανθρώπους

Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου που έχει εξαφανιστεί εδώ και μέρες, με τις ανώνυμες καταγγελίες ότι τον έχουν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά να είναι πολλές.

Τελευταία πληροφορία, σύμφωνα με το star.gr, αναφέρει τη διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια. Η ανώνυμη καταγγελία υποστήριζε ότι ο Τάκης κρυβόταν στο σπίτι αυτό με τις έρευνες στην περιοχή να έχουν εντατικοποιηθεί.

Παράλληλα, οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται στην Νίκαια, τον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Αργυρούπολη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Το τελευταίο στοιχείο από την κάμερα καφετέριας του πλοίου που δείχνει τον φαντάρο στις 5:30 το ξημέρωμα να κάνει βόλτες στο χώρο, συνεχίζει να δίνει ελπίδα στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίο πλέον θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται.

Η αγωνία τους ωστόσο παραμένει στο κατακόρυφο. «Ίσως έχει μπλεχτεί κάπου άθελά του. Θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό» λέει ο πατέρας του, Κώστας Κολλιαδέλης.

«Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές … .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά» λέει η σύντροφός του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος». Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι τον απασχολούσε. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι, όμως, είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του.

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα. Ένας τσαμπουκάς στο πλοίο. Το κατάθεσε ζευγάρι. Ήταν περίεργα άτομα αυτά. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024