Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου: Τι έδειξαν οι κάμερες

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου: Τι έδειξαν οι κάμερες

Νέα πολύ σημαντικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος εξαφανίστηκε από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», ενώ επέστρεφε από τη Χίο, όπου μόλις είχε πάρει αναβολή από το στρατό

Νέα πολύ σημαντικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος χάθηκε από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», ενώ επέστρεφε από τη Χίο, όπου μόλις είχε πάρει αναβολή από το στρατό.

Η νέα τροπή, που ίσως δίνει ελπίδες στην οικογένεια του, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι πως οι κάμερες του πλοίου που «μίλησαν», έδειξαν πως ο φαντάρος στις 05:30 τα ξημερώματα βρισκόταν πάνω στο πλοίο και έκανε βόλτες στο κατάστρωμα.

Μέχρι και σήμερα, το τελευταίο στίγμα που υπήρχε ήταν 02:30 τα ξημερώματα, ανοιχτά της Τήνου, όταν και τον είδε για τελευταία φορά ο φίλος του, που ταξίδευαν μαζί, ενώ περίπου εκείνη την ώρα έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του ότι σε λίγο θα έπεφτε για ύπνο.

Τι έδειξαν οι κάμερες

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός φαντάρος ήταν ζωντανός μία ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ωστόσο, στις κάμερες από το γκαράζ του πλοίου δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν, έτσι είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί το σενάριο ότι βγήκε από το πλοίο μέσα σε κάποιο όχημα.

Το Λιμεναρχείο εξετάζει ξανά και ξανά, καρέ καρέ όλες τις κάμερες από τις εξόδους του πλοίου που οδηγούν στο γκαράζ μήπως και τον εντοπίσουν.

Πληροφορίες ότι εθεάθη στον Πειραιά

Σύμφωνα πάντα με το δελτίου του Star, υπάρχουν καταγγελίες που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά.

Αυτές εξετάζονται από τις Αρχές, οι οποίες όμως δεν παίρνουν το «βλέμμα» τους από το στρατόπεδο που υπηρετούσε στη Χίο, αφού φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζουμε, πως από την πρώτη στιγμή η έρευνες στράφηκαν στο στρατόπεδο της Χιόυ, ενώ από την αρχή οι πληροφορίες που έρχονταν από το περιβάλλον του μιλούσαν για ένα παιδί που τον τελευταίο καιρό έλεγε ότι απειλείται η ζωή του επειδή είχε κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς.

Το είχε εκμυστηρευτεί στη φίλη, στους γονείς και σε κοντινό του φίλο.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024