Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Οι κάμερες ασφαλείας δεν τον δείχνουν να βγαίνει από το πλοίο

Νέα στοιχεία προσπαθούν να ρίξουν φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη.

Ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τέσσερις μέρες και η οικογένεια του βρίσκεται σε απόγνωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο πατέρας του 23χρονου από το Λιμεναρχείο Πειραιά, έχουν ελεγχθεί όλες οι κάμερες ασφαλείας αλλά καμία δεν τον έχει δείξει να αποβιβάζεται πεζός από το πλοίο.

Τα σενάρια της εξαφάνισης όλο και πληθαίνουν με τους γονείς του Τάκη να υποστηρίζουν ότι κάτι κακό συνέβη στο παιδί τους πάνω στο πλοίο.

Από την μεριά τους οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα καθώς θεωρούν πολύ πιθανό ο νεαρός να κρύφτηκε μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο ή άλλο όχημα και να κατάφερε να βγει από το πλοίο χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 23χρονος επιβιβάστηκε στο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, έχοντας πάρει αναβολή από το στρατό, με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από την πρώτη στιγμή, τα βλέμματα στράφηκαν στο στρατό και συγκεκριμένα σε πράγματα που συνέβησαν στο στρατόπεδο της Χίου, ενώ ο πατέρας του και η κοπέλα του, η οποία ήταν και αυτή που επικοινώνησε τελευταία μαζί του, δήλωναν από την πρώτη στιγμή πως ο Σαράντης φοβόταν ότι κάποιος θα του κάνει κακό.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και «έπιασε» στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.

Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Στο πλοίο βρέθηκαν ο σάκος με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί μαζί με τον φίλο του στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024