Ενδεχομένως και σήμερα θα κατατεθεί ρύθμιση για την κατάτμηση της Β’ Περιφέρειας Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη πρόταση για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων.
Την σχετική ανακοίνωση έκανε προ ολίγου ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης», που αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Νωρίτερα, είχε ξεκινήσει με τους εισηγητές των κομμάτων στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικές Αυτοδιοίκησης.
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, η συζήτηση του νομοσχεδίου να συνεχιστεί τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί με ακρόαση φορέων και στις 6 το απόγευμα τις ίδιας μέρας επί της αρχής και των άρθρων του, ενώ την επόμενη μέρα στις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η δεύτερη ανάγνωσή του.
Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια, την ερχόμενη Παρασκευή.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας