Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη ρύθμιση για κατάτμηση μεγάλων Περιφερειών καταθέτει ο Σκουρλέτης

Τη ρύθμιση για κατάτμηση μεγάλων Περιφερειών καταθέτει ο Σκουρλέτης

Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί ρύθμιση για την κατάτμηση της Β' Περιφέρειας Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής

Ενδεχομένως και σήμερα θα κατατεθεί ρύθμιση για την κατάτμηση της Β’ Περιφέρειας Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη πρόταση για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε προ ολίγου ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης», που αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Νωρίτερα, είχε ξεκινήσει με τους εισηγητές των κομμάτων στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικές Αυτοδιοίκησης.

Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, η συζήτηση του νομοσχεδίου να συνεχιστεί τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί με ακρόαση φορέων και στις 6 το απόγευμα τις ίδιας μέρας επί της αρχής και των άρθρων του, ενώ την επόμενη μέρα στις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η δεύτερη ανάγνωσή του.

Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια, την ερχόμενη Παρασκευή.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024