Την παρουσία της νέας Toyota Supra στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το οποίο ξεκινά στις 12 Ιουλίου ανήγγειλε η ιαπωνική φίρμα με ένα αινιγματικό tweet το οποίο δεν διευκρινίζει για το κατά πόσο πρόκειται για την τελική έκδοση παραγωγής ή για μια προ-παραγωγής έκδοση με καμουφλάζ που συνοδεύει την ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως και να έχει, η νέα Supra θα δώσει το παρών στην εμβληματική βρετανική διοργάνωση που φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια, προσφέροντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησής της καθώς σύμφωνα με τις συνήθειες των αυτοκινητοβιομηχανιών, η νέα της επίσημη εμφάνιση θα συνοδευτεί και από ορισμένα στοιχεία που θα συνθέσουν την πληθωρική προσωπικότητά της.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία, η νέα Supra θα επωφεληθεί από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,0 λίτρων με ισχύ 335 ίππων και 500 Nm ροπής ενώ όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο επικεφαλής μηχανικός για την εξέλιξή της, Tetsuya Tada, σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να υπάρξει και μια ισχυρότερη πιο σκληροπυρηνική έκδοση με την υπογραφή της Gazoo Racing.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επισήμως στοιχεία επιδόσεων, σύμφωνα με πληροφορίες η Toyota Supra, στην «απλή» εκδοχή της θα επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα με τη γενναιόδωρη ισχύ, η νέα Supra αναμένεται να προσφέρει και εξίσου γενναιόδωρες δόσεις εξοπλισμού και τεχνολογικών gadget διαθέτοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων, head-up display και infotainment με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης στο βασικό της εξοπλισμό. Το παζλ θα συμπληρώσει μια ολοκληρωμένη δέσμη συστημάτων, ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης προσαρμοσμένα στο αδιαμφισβήτητο σπορ χαρακτήρα του σπορ coupe.

Γράψτε το σχόλιο σας