Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DB11 by Q: Δίδυμο σπορ εκκεντρικότητας

Aston Martin DB11 by Q: Δίδυμο σπορ εκκεντρικότητας

H βρετανική φίρμα αποκαλύπτει δύο ειδικές και περιορισμένες εκδόσεις δια χειρός του τμήματος "ειδικών αποστολών" της Aston Martin, Q.

Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε δύο ειδικές εκδόσεις της DB11 οι οποίες προέκυψαν κατόπιν παραγγελίας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του τμήματος εκτέλεσης ειδικών παραγγελιών, Q Division.

Η πρώτη ειδική έκδοση ονομάζεται Henley Royal Regatta και δημιουργήθηκε προς τιμήν και με την συνεργασία των διοργανωτών του διάσημου βρετανικού αγώνα κωπηλασίας.

Υπό αυτό το σκεπτικό, το λευκό White Stone χρώμα της DB11 Volante συμπληρώνεται από ένα πορτοκαλί απόχρωσης εσωτερικό με γαλάζιες λεπτομέρειες και το μοτίβο κουπιών να κοσμεί τις επιφάνειες της προς τιμήν των χρωμάτων της κωπηλατικής λέσχης.

Την εικόνα της έκδοσης που θα κάνει την εμφάνισή της στο πλαίσιο της κωπηλατικής διοργάνωσης στο Henley on Thames, συμπληρώνουν η μαύρη υφασμάτινη οροφή, οι σφυρήλατοι τροχοί, οι σκούρες ανοδιωμένες δαγκάνες των δισκόφρενων, τα επίσης σκούρα φωτιστικά σώματα καθώς και ορισμένες ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα.

Η δεύτερη ειδική έκδοση της DB11, συνοδεύεται από την ονομασία Classic Driver Edition και υλοποιήθηκε για να τιμήσει την επέτειο 20 ετών της εγνωσμένου κύρους ιστοσελίδας ιστορικών αυτοκινήτων που ιδρύθηκε από τον Benhamin Knapp Voith.

H έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε Coupe και Volante εκδοχές και κατασκευαστεί σε μόλις 20 αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν προς 233.000 δολάρια.

Προφανής έμπνευση τα χαρακτηριστικά χρώματα της Aston Martin κατά τη δεκαετία του ’60. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμάξωμα της έκδοσης η οποία ονομάζεται Classic Driver Edition βάφεται με μια νέα ιριδίζουσα απόχρωση που εξελίχθηκε ειδικά για την περίσταση της έκδοσης και ισορροπεί ανάμεσα στο διάσημο γκρι Charcoal Grey της Aston Martin και σε πράσινο ανάλογα με το φως.

Αντιστοίχως χρωματικά μοναδικό είναι και το εσωτερικό της έκδοσης όπου κυριαρχεί το απαλό πράσινο παραπέμποντας σε μια αλλοτινή εποχή. Την εικόνα συμπληρώνουν τα διακριτικά Classic Driver ενώ η έκδοση Volante διαθέτει επίσης και μια πράσινης απόχρωσης υφασμάτινη οροφή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024