Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γρηγόρης Σανίκης
Ανανέωσε ως το 2020
Οι ανανεώσεις συμβολαίων συνεχίζονται στο τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς την Πέμπτη ανακοινώθηκε η παραμονή του Γρηγόρη Σανίκη έως το 2020.
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο διεθνής άσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός της παραμονής μου στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και τα τελευταία μου στην ενεργό δράση.
Θεωρώ τιμή μου και ιδανική συγκυρία, την δυνατότητα που μου δίνεται να κλείσω την καριέρα μου ως αθλητής στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τους χορηγούς του τμήματος κ. Σοφοκλή Ξυνή και κ. Τίμη Πουρνάρα.
Η συμφωνία μας επήλθε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Όσο για την νέα σεζόν θα ευχηθώ υγεία πάνω απ όλα και να παραμείνουμε στην κορυφή με ενα δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ».
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία