Μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά στους «32» του Γουίμπλεντον
Αντίπαλός του, ο Ιταλός Τόμας Φαμπιάνο που απέκλεισε τον Βαβρίνκα
Στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Ο 20χρονος τενίστας, Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του 21χρονου Αμερικανού Τζάρεντ Ντόναλντσον (Νο 54) με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 3-6, 6-3) σε έναν αγώνα που ξεκίνησε χθες αλλά ολοκληρώθηκε σήμερα λόγω της χθεσινής διακοπής από τον βροχόπτωση.
Επόμενος αντίπαλός του στους «32» θα είναι ο 29χρονος Ιταλός Τόμας Φαμπιάνο, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως νίκησε με 7-6(7), 6-3, 7-6(6) και απέκλεισε τον Στάνισλαβ Βαβρίνκα.
Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον 24χρονο Γάλλο Γκρεγκουάρ Μπαρερέ (νο 193), με 6-3, 6-4, 6-7(3), 7-5.
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]
- Μεξικό: Συνελήφθη πρώην Ολυμπιονίκης – Ήταν από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI


