Την έκπληξη του για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών στην αναμέτρηση της Κολομβίας με την Αγγλία δεν έκρυψε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.
Ο «special one» δήλωσε πως δεν περίμενε από τους παίκτες των «λιονταριών» να πέφτουν τόσο εύκολα και να ζητούν παράβαση.
«Νομίζω ότι υπήρξε υπερβολή στο θέατρο από πλευράς των παικτών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο, ενώ συμπλήρωσε: «Με εκπλήσσει ένας αμυντικός όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι συνήθως ένας έντιμος παίκτης, να πέφτει στη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια να ζητάει το VAR. Οι ομάδες άσκησαν μεγάλη πίεση στον διαιτητή και το παιχνίδι έχασε την ποιότητά του».
Υπενθυμίζεται πως στην αναμέτρηση ο Αμερικανός διαιτητής, Μαρκ Γκάιγκερ, μοίρασε συνολικά 8 κίτρινες κάρτες, 6 εκ των οποίων αντίκρισαν παίκτες της Κολομβίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.