Συνεχίζεται το μπαράζ αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό. Μετά τον Ρόμπιν Λουντ και ο Γκιγιέρμο Μολίνς αποχώρησε από το «τριφύλλι».
Εδώ και μερικές μέρες ήταν γνωστό πως οι «πράσινοι» δεν θα ανανέωναν τη συνεργασία τους με τον Σουηδό επιθετικό και το απόγευμα της Πέμπτης ο «Παναθηναϊκός» επισημοποίησε την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκoλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!