Τα πηγαδάκια της Βουλής και η… γουρουνοπούλα
Τι έγινε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και τη σύγκρουση με την κυβέρνηση και ποιο ήταν το μενού
Είναι 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή, όλοι περιμένουν να ξεκινήσει η συζήτηση για την οικονομία και η μονομαχία Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς. Στο εντευκτήριο των βουλευτών πάντως δεν υπήρχε και τόση ανυπομονησία. Το αντίθετο μάλιστα. Χαλαρές κουβεντούλες, οι περισσότερες για τις διακοπές που έπονται. Οχι ότι δεν υπήρχαν και διακομματικά πηγαδάκια που μιλούσαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Είδαμε βουλευτές διαφόρων κομμάτων να μιλάνε και ο καθένας από τη δική του οπτική να αναλύει τα γεγονότα. Ηταν πάντως διάχυτη η οργή των βουλευτών της αντιπολίτευσης για τα παιχνιδάκια Τσίπρα – Καμμένου με το Μακεδονικό.
Υπήρξαν βεβαίως και κάποιοι που ενδιαφέρθηκαν για το… μενού της ημέρας. Κουραστική η Πέμπτη θα έπρεπε να ασχοληθούν και με το τι θα φάνει μιας και θα βρίσκονται κλεισμένοι επί ώρες στο Κοινοβούλιο.

Το μενού ήταν ιδιαίτερα… τονωτικό. Γουρουνοπούλα ψητή, κοτομπιφτέκια σχάρας, φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό και φιλέτο γαλοπούλας τα βασικά πιάτα του εστιατορίου. Και όλοι βεβαίως… κόλλησαν στην γουρουνοπούλα που είναι παχυντική αλλά τουλάχιστον είναι νόστιμη μιας και η συνεδρίαση μάλλον… άνοστη την περίμεναν.
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442