Θέατρο στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Στις 5 και 6 Ιουλίου
Μια νέα πρωτοποριακή δράση, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής και πολιτιστικής συνεισφοράς του, ξεκινά ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με την ΟΣΥ και το Εθνικό Θέατρο.
Ενα ειδικά διαμορφωμένο θεατρικό λεωφορείο, το οποίο επονομάστηκε «Θέατρο Express», απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, προσβλέποντας στο να τους προσεγγίσει στους χώρους που συγκεντρώνονται και δη στις δημόσιες πλατείες της πόλης, ενισχύοντας την επαφή ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με καταξιωμένες μορφές τέχνης και πολιτισμού, όπως το θέατρο.
Το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί είναι η Αρκούδα του ‘Αντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και με καταξιωμένους ηθοποιούς (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου).
Η αφετηρία της δράσης είναι το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι, στις 5 – 6 Ιουλίου 2018, (ωρες παραστασεις 21.15 την πρώτη ημέρα και 19.30 και 21.15 την δεύτερη ημέρα) ενώ οι επόμενες στάσεις του «Θεάτρου Εxpress» θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Λαυρίου και Ραφήνας.
- Έρχονται άλλες 200 κάμερες στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι οδηγοί θα μπουν στο στόχαστρο
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Το Ιράν έστειλε την απάντησή του στην Ουάσιγκτον ενώ η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- Κικίλιας: Η Ευρώπη οφείλει να δράσει άμεσα για τη διασφάλιση του τουρισμού και της ναυτιλίας εν μέσω κρίσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442