Στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλετον, για πρώτη φορά στην καριέρα του, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο 35 στον κόσμο, αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο τον 24χρονο Γάλλο Γκρεγκουάρ Μπαρερέ, Νο 193, την αντίσταση του οποίου έκαμψε μετά από τέσσερα «κλειστά» σετ, με 6-3, 6-4, 6-7(3), 7-5.
Στον δεύτερο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 21χρονο Αμερικανό Τζάρεντ Ντόναλντσον (Νο 54), ο οποίος επικράτησε με 7-6(5), 6-3, 6-1 του 34χρονου Τυνήσιου Μαλέκ Ζαζιρί, Νο 61.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League