Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Vintage αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο έδωσαν ραντεβού στην Ελβετία!

Vintage αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο έδωσαν ραντεβού στην Ελβετία!

Αυτοκίνητα αντίκες και οδηγοί με στυλ, λες και βγήκαν από ταινία εποχής, έδωσαν το παρών πριν λίγες μέρες στη Γενεύη, για το τρίτο «Concours d'Elégance Suisse» που τιμά και βραβεύει vintage αυτοκίνητα του 1920 έως και του 1985 .

Αναβιώνοντας μια ελβετική παράδοση που χρονολογείται από το 1927 στη Γενεύη, το «Concours d’Elégance Suisse» γιόρτασε για άλλη μια φορά την κληρονομιά αυτοκινήτου και την τέχνη της μηχανολογίας στο εξαίσιο περιβάλλον των λόφων του Château de Coppet, το σπίτι της Madame de Staël, προσφέροντας πανοραμική θέα στο Mont-Blanc και στη λίμνη της Γενεύης.

Στο τρίτο Concours d’Elégance Suisse στη Γενεύη, παρέλασαν κλασικά vintage αυτοκίνητα του 1920, έως το εικονικό supercar της Lamborghini Miura και το πρώτο ever Jaguar E-Type που κατασκευάστηκε ποτέ.  Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Château de Coppet, ε85 ιστορικά οχήματα συναγωνίστηκαν για 37 βραβεία και το τελικό βραβείο Best of Show.

Τα αυτοκίνητα που έδωσαν το παρών είχαν έρθει από όλη την Ευρώπη, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ταϊλάνδη. «Θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτοκίνητα τα οποία κανονικά μπορεί να έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες ή βιβλία και σήμερα είναι όλα εδώ σε αυτό το χώρο» δήλωσε ο Adolfo Orsi, ο οποίος συμπροεδρεύει στην ομάδα των 21 εμπειρογνωμόνων, επισκευαστών και ιστορικών, οι οποίοι έχουν επιλεγεί για την επιθεώρηση της κατάστασης και της αυθεντικότητας των οχημάτων.

Πάρτε μία μικρή γεύση από τους νικητές και συμμετέχοντες της διοργάνωσης αυτής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024