Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεαρή Κύπρια βραβεύτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Νεαρή Κύπρια βραβεύτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Η νεαρή Κύπρια Αντωνία Μιχαηλίδη βραβεύτηκε από τη βασίλισσα της Βρετανίας για τη δουλειά της να στηρίζει και να μεταμορφώνει τις ζωές συμπολιτών της αλλά και προσφύγων που φιλοξενούνται στην Κύπρο.

Με το Βραβείο Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας (Queen’s Young Leaders Award) τιμήθηκε η νεαρή Κύπρια Αντωνία Μιχαηλίδη, το οποίο παρέλαβε από την ίδια τη βασίλισσα της Βρετανίας σε ειδική τελετή στ’ ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τα βραβεία αυτά απονέμονται ως ένδειξη αναγνώρισης από τη βασίλισσα της κοινωνικής προσφοράς νεαρών πολιτών από χώρες-μέλη της Κοινοπολιτείας.

Οι νικητές ηλικίας 18 – 29 ετών ξεχώρισαν από διαδικασία επιλογής χιλιάδων αιτήσεων από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Οι φετινοί νικητές προστίθενται στο δίκτυο 240 Νεαρών Ηγετών που έχουν τιμηθεί από το 2014, οπότε εγκαινιάστηκε ο θεσμός, και μετά.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω»

Αναζητούν λύσεις για τα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής, της έλλειψης τροφίμων, της βίας κατά των γυναικών, των παθήσεων ψυχικής υγείας καθώς και των περιορισμών πρόσβασης στην εκπαίδευση.

Αυτή τη χρονιά, ανάμεσα τους ήταν και η Αντωνία Μιχαηλίδη, απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus από τη Λάρνακα.

Η Αντωνία επιβραβεύθηκε για τη δουλειά της να στηρίζει και να μεταμορφώνει τις ζωές συμπολιτών της αλλά και προσφύγων που φιλοξενούνται στην Κύπρο.

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το συναίσθημα να λαμβάνεις ένα τόσο ξεχωριστό βραβείο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μου» δήλωσε η Αντωνία Μιχαηλίδη.

Οι βραβευθέντες θα πάρουν μέρος σε πρόγραμμα ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων ενός έτους που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και θα έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν από εξειδικευμένους μέντορες.

Antonia Michael receiving the Queen's Young Leaders Award by Queen Elizabeth

One of our greatest and most remarkable achievements so far. Our student Antonia Michael receiving the #QueensYoungLeaders Award by Queen Elizabeth. Excellent accomplishment for our student 🙌🏼 🇨🇾 #ProudUCLanians

Δημοσιεύτηκε από UCLan Cyprus στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024