Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαραντόνα επικήρυξε τον φαρσέρ που ανήγγειλε τον θάνατό του

Ο Μαραντόνα επικήρυξε τον φαρσέρ που ανήγγειλε τον θάνατό του

Προσφέρει αμοιβή ύψους 10.000 δολαρίων προκειμένου να βρεθεί ο υπεύθυνος μιας φωνητικής ηχογράφησης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ανήγγειλε το θάνατό του, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Αργεντινή - Νιγηρία.

Τίποτα δεν αφήνει να… πέσει κάτω ο Ντιέγκο Μαραντόνα, παρότι βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης μετά την «περιπέτεια» της υγείας που πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία.

Συγκεκριμένα, μέσω φωνητικής ηχογράφησης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ένας φαρσέρ ανήγγειλε τον θάνατο του Θρύλου του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιεγκίτο πληροφορήθηκε την κακόγουστη φάρσα και δεν θέλησε να την αφήσει να περάσει στο… ντούκου. Έτσι αποφάσισε να… επικηρύξει τον δράστη! Συγκεκριμένα προσφέρει αμοιβή ύψους 10.000 δολαρίων σε όποιον του υποδείξει με στοιχεία την υπεύθυνο αυτής της ενέργειας.

Στην ηχογράφηση ακούγεται μια αρσενική φωνή με αργεντίνικη προφορά λέει ότι ο Μαραντόνα νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Το ηχητικό αυτό άκουσε η οικογένεια και οι συγγενείς του Μαραντόνα. Αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθούν και να αρχίσουν να τον αναζητούν, χωρίς αρχικά να μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

«Έδωσα οδηγίες για την προσφορά των 300.000 πέσος στο πρόσωπο που θα παρέχει ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τον δημιουργό της συγκεκριμένης ηχογράφησης», δήλωσε στην εφημερίδα Clarin ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Mατίας Μόρλα.

Συνεχίζοντας ο Μόρλα, είπε πως «…ο Μαραντόνα είχε ανεβασμένη πίεση» στον αγώνα της Αγίας Πετρούπολης και «δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι βλέπει και ζει ο Ντιέγκο τους αγώνες, όταν ήταν παίκτης και τώρα ως φίλαθλος», τόνισε.

Επίσης συμπλήρωσε: «Οι γιατροί πρότειναν στον 57χρονο Μαραντόνα να ξεκουραστεί και να μην παραμείνει στο δεύτερο μισό του αγώνα. Αλλά το να ζητάς από τον Μαραντόνα να το πράξει είναι σαν να ζητάς από ένα παιδί να μην αγαπά τη μητέρα του»!

Έτσι ο Μαραντόνα αποφάσισε να ψάξει τον φαρσέρ και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη προκειμένου κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024