«Λουκέτο» στο Nammos της Μυκόνου για φοροδιαφυγή
Για 48 ώρες
Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο δημοφιλές beach bar restaurant Nammos στην Μύκονο.
Οι εφοριακοί εντόπισαν ότι η επιχείρηση δεν είχε κόψει 250 αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ. Στον εντοπισμό της παράβασης συνέβαλε ειδικά εφοριακός από τη Ρόδο με ειδικές γνώσεις στους υπολογιστές.
Το 48ωρο λουκέτο «χάλασε» το πάρτι που θα γινόταν το Σάββατο με VIP προσκεκλημένους και τις τρεις ιέρειες της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος, που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί για να εγκαινιάσουν το νέο mall «Vito Of love» στην Ψαρρού.
Το σχετικό πρόγραμμα που είχε διαφημιστεί προέβλεπε διάσημους DJ και τραγουδιστές και πλήθος επωνύμων.
Ωστόσο, η ΑΑΔΕ ανέτρεψε τα πλάνα της ιδιοκτησίας του Nammos, καθώς οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τη Δεύτερα.
- Από ποδοσφαιριστής… επενδυτής στη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος
- H Ουκρανία σκηνοθέτησε τον θάνατο Ρώσου νεοναζί ηγέτη πολιτοφυλακής και πήρε τα χρήματα της επικήρυξης
- Πώς θα λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες
- Η πιο «ελκυστική» πόλη του κόσμου – Πολλοί την μισούν, ακόμη πιο πολλοί την αγαπούν
- Σύγκρουση μετεώρων στον νυχτερινό ουρανό – Η πρώτη βροχή μετεωριτών συμπίπτει με την πρώτη υπερπανσέληνο
- Κινδυνεύει να τελειώσει πρόωρα η σχέση Κεν – Φιορεντίνα













