Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Bentley Bentayga το ταχύτερο SUV στο Pikes Peak

Η Bentley Bentayga το ταχύτερο SUV στο Pikes Peak

Το τίτλο του ταχύτερου SUV στη φημισμένη ανάβαση του Pikes Peak κατέχει εδώ και λίγες ημέρες η Bentley Bentayga, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις εξεζητημένες προδιαγραφές της.

Η εικόνα ενός SUV με το μέγεθος και τις προδιαγραφές της Bentley Bentayga να μετρά τις δυνάμεις του στη φημισμένη ανάβαση του Pikes Peak δεν είναι συνηθισμένη. Παρόλα αυτά, η επιβλητική πρόταση της βρετανικής φίρμας δεν δίστασε να παραμερίσει την αριστοκρατική καταγωγή της και να ριχθεί στη μάχη με το χρονόμετρο.

Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς ολοκληρώνοντας την ανάβαση των 20 χιλιομέτρων σε 10 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, η Bentayga κρατά πλέον στα χέρια τον τίτλο του ταχύτερου SUV στο Pikes Peak.

Μάλιστα, οι τροποποιήσεις που δέχθηκε η Bentley Bentayga ήταν οι απολύτως απαραίτητες ώστε το βρετανικό SUV να «πάρει» το πράσινο φως για τη συμμετοχή της στην ανάβαση.

Έτσι, λοιπόν, το βρετανικό SUV διατήρησε κάτω από το μακρύ καπό του τον W12 κινητήρα των 6,0 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών αποδίδει 600 ίππους και 900 Nm ροπής. Καθοριστική αποδείχθηκε και η συμβολή των κεραμικών φρένων, όπως και της αερανάρτησης με τις ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024