Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΑ Proceed GT 2020: Σπορ εκκεντρικότητα

ΚΙΑ Proceed GT 2020: Σπορ εκκεντρικότητα

Η εκκεντρικότερη και πρακτικότερη έκδοση της νέας γενιάς του Ceed, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε GT παραλλαγή δίνοντας το στίγμα των διαφορετικών προθέσεων της ΚΙΑ για την πορεία του μικρομεσαίου της μοντέλου.

Φωτογραφίες: ΑUTOMEDIA

Με την νέα, τρίτη γενιά του Ceed, η ΚΙΑ, πλην των βελτιώσεων που υπαγορεύθηκαν από το πέρασμα του σε μια νέα γενιά, αποφάσισε να αλλάξει και τη διάρθρωση της γκάμας του μικρομεσαίου της μοντέλου καταργώντας την τρίθυρη έκδοση και εισάγοντας στην γκάμα μια νέα εκδοχή αμαξώματος με αναλογίες που προσιδιάζουν σε shooting brake.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω του πρωτότυπου που προηγήθηκε στην περσινή έκθεση της Φρανκφούρτης η νέα αυτή εκκεντρικής σχεδίασης έκδοση αμαξώματος θα υιοθετήσει τα διακριτικά Proceed και παρόλο που ακόμα δεν την έχουμε δει ως έκδοση παραγωγής οι Κορεάτες ήδη δοκιμάζουν την σπορ προσανατολισμού εκδοχή της με τα διακριτικά GT.

Αν και πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Proceed GT ως δοκιμαστικού πρωτότυπου, πίσω από το βαρύ καμουφλάζ βρίσκεται η τελική του μορφή όπως προκύπτει από την παρουσία του διακριτικού GT στη γρίλια.

Εκτός από το GT, στα στοιχεία που ξεχωρίζουν επίσης συγκαταλέγονται οι μεγαλύτεροι τροχοί πίσω από τους οποίους διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες του αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά ενώ στο πίσω τμήμα, διακρίνεται δύο μεγαλύτερες απολήξεις για την εξάτμιση μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνείας για την ταυτότητα της έκδοσης.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του εκεί αναμένεται να βρεθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 λίτρων ο οποίος θα του εξασφαλίζει ισχύ 200 ίππων όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ΚΙΑ για το πεντάθυρο Ceed GT.

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα αφίξεων, η KIA αναμένεται να παρουσιάσει το Proceed ως έκδοση παραγωγής πριν το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα έχει ανακοινώσει την έλευση του Ceed GT για τις αρχές του 2019 κάτι που σημαίνει ότι η αντίστοιχη έκδοση του Proceed θα ακολουθήσει το β΄εξάμηνο.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024