Πόσοι Έλληνες έπαιξαν στο πρωτάθλημα της Superleague, ποια ομάδα είχε το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτούς, ποια είχε την πρωτιά στους ξένους, ποια ομάδα χρησιμοποίησε 36 ποδοσφαιριστές, ποια ομάδα είχε το χαμηλότερο ηλικιακά μέσο όρο και ποια το υψηλότερο, ποια ήταν πρώτη στις τελικές, τις πάσες, τις ασίστ, τις κάρτες, τα πέναλτι.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.