Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 7: Σε τροχιά ανανέωσης

ΒΜW Σειρά 7: Σε τροχιά ανανέωσης

Η ανανεωμένη Σειρά 7 προβάρει τις αισθητικές και τεχνολογικές της αναβαθμίσεις δίνοντας το στίγμα της ανανεωμένης εκδοχής της.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η τετράθυρη ναυαρχίδα των Βαυαρών, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης προδίδοντας λίγα ακόμα στοιχεία από το παζλ που θα συνθέσει την ανανεωμένη εκδοχή της.

Στο πλαίσιο του Life Cycle Impulse, όπως αρέσκεται να αποκαλεί η BMW την εθιμοτυπική διαδικασία ανανέωσης των αυτοκινήτων της, η Σειρά 7 θα αποκτήσει μια νέα «όψη» η οποία θα αναλάβει να την προσεγγίσει αισθητικά στην επερχόμενη κορυφαία SUV πρόταση της BMW, X7.

Έτσι, η ανανεωμένη Σειρά 7 αναμένεται να υιοθετήσει μια μεγαλύτερη γρίλια η οποία θα συνδυάζεται με αιχμηρότερα, πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα που θα συνηγορήσουν σε μια συνολικά πιο επιθετική και αιχμηρή όψη.

Στο πίσω τμήμα, πλην των αναθεωρημένων σχεδιαστικά μεταλλικών επιφανειών, ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που θυμίζουν το μοτίβο μπαστουνιού του hockey.

Επίσης, αν και σε αυτό το σετ λήψεων δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό της, προηγούμενες διαρροές έχουν αποκαλύψει ότι η ανανεωμένη 7άρα θα διαθέτει ένα βελτιωμένο ως προς την απεικόνιση και τις λειτουργίες πίνακα οργάνων, με φόντο και την αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης με το οποίο θα εξοπλίζεται.

Επί του παρόντος, δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για τις βελτιώσεις στους κινητήρες της Σειράς 7 ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν με φόντο τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές που επιβάλλει το νέο πρωτόκολλο δοκιμών WLTP.

Πέρα από την μεγαλύτερη αποδοτικότητα, αναμένεται να υπάρξουν βελτιώσεις και σε επίπεδο απόδοσης με την νέα Σειρά 7 να προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ.

Σε ό,τι αφορά την έλευση της, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των Γερμανών, η παραγωγή της ανανεωμένης Σειράς 7 αναμένεται να ξεκινήσει από τον Μάρτιο οπότε η πρεμιέρα της θα προηγηθεί σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις που προηγούνται.

Only in

Ο πληθωρισμός εκτινάσει το σουβλάκι και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Οι λογαριασμοί ρεύματος, η τιμή των καυσίμων αλλά και των τροφίμων είναι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που έχουν «γονατίσει» από την ακρίβεια. Πέφτουν και τα τελευταία «κάστρα» με το τυλιχτό σουβλάκι να γίνεται… πολυτελείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024