Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστήρια της Rothschild

Τα μυστήρια της Rothschild

Η πληροφορία ήρθε από θεσμικό παράγοντα. Οτι δηλαδή υπάρχει στην Αθήνα μια Γαλλίδα και εργάζεται για λογαριασμό της κυβέρνησης και όχι μόνον. Στην πραγματικότητα έχει αναλάβει το λεγόμενο… lobbying της κυβέρνησης και πολύ πιθανόν του ίδιου του Πρωθυπουργού. Τι ισχύει απ’ όλα αυτά; Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» η Γαλλίδα αυτή ονομάζεται Anne-Laure Kiechel (φωτογραφία), είναι τρίτη στην […]

Η πληροφορία ήρθε από θεσμικό παράγοντα. Οτι δηλαδή υπάρχει στην Αθήνα μια Γαλλίδα και εργάζεται για λογαριασμό της κυβέρνησης και όχι μόνον. Στην πραγματικότητα έχει αναλάβει το λεγόμενο… lobbying της κυβέρνησης και πολύ πιθανόν του ίδιου του Πρωθυπουργού. Τι ισχύει απ’ όλα αυτά;

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» η Γαλλίδα αυτή ονομάζεται Anne-Laure Kiechel (φωτογραφία), είναι τρίτη στην ιεραρχία της Rothschild και έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στον ΟΔΔΗΧ επί ηγεσίας του Στέλιου Παπαδόπουλου. Εμφανίστηκε μαζί με τη Χριστίνα Παπακωνσταντίνου και προσελήφθη με μισθό 90.000 ευρώ εφάπαξ και bonus 1,5 εκατ. έως 2,5 εκατ. ευρώ κάθε φορά που η χώρα θα έβγαινε στις αγορές. Μάλιστα, όπως μου είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η Rothschild ήταν πολύ πιο φθηνή από τη Lazard (αμειβόταν με 25 εκατ. ευρώ), την οποία είχε προσλάβει ο Γιάνης Βαρουφάκης για να πετύχει μείωση του χρέους.

Μετά τον ΟΔΔΗΧ οι σχέσεις της Rothschild με την ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς δεν διεκόπησαν. Μάλιστα, όπως λέγεται (χωρίς ποτέ να διαψευσθεί), η εταιρεία αυτή ήταν που διοργάνωσε το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι (τότε που είχε συναντήσει και στελέχη της L’Oreal). Το άλλο που λέγεται για την Anne-Laure Kiechel είναι ότι αυτή ήταν που διοργάνωσε τη βράβευση του Πρωθυπουργού από το περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού.

Η συμμετοχή της Rothschild στη βράβευση δεν διαψεύστηκε ποτέ. Οπως και να ‘χει το πράγμα, αυτή είναι δουλειά του οίκου της Rothschild: να φέρνει δηλαδή σε επαφή με όσους συνεργάζεται τους επικεφαλής των οικονομικών κολοσσών πρωτίστως της Γαλλίας και εν συνεχεία όλου του κόσμου. Αλλωστε στο επίσημο site του οίκου αυτοπεριγράφεται ως «ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα γκρουπ οικονομικών συμβούλων στον κόσμο. Προσφέρουμε μοναδικές προοπτικές που κάνουν τη διαφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και στον πλούτο των πελατών μας…».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024