Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Λαζαρίδης καυγάδιζε με τον Βασιλειάδη για χάρη του ΠΑΟΚ

Όταν ο Λαζαρίδης καυγάδιζε με τον Βασιλειάδη για χάρη του ΠΑΟΚ

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε αναλάβει την υπεράσπιση Σαββίδη

Την πόρτα της εξόδου των ΑΝΕΛ άνοιξε ο Γιώργος Λαζαρίδης με αφορμή το Μακεδονικό μετά και από τις πιέσεις που φέρεται ότι δέχθηκε από πολίτες της βορείου Ελλάδας, κατόπιν προτροπής της Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο βασικός λόγος της παραίτησής του είναι η πρόθεση της κυβέρνησης -όπως έχει διατυπωθεί από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο- να επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών με απόλυτη πλειοψηφία και όχι με 180 βουλευτές, όπως ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να γίνει.

Το Μακεδονικό είναι η αιτία που φυλλορροούν οι ΑΝΕΛ και η κυβέρνηση χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Ωστόσο για τον Γιώργο Λαζαρίδη δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε σύγκρουση με την κυβερνητική γραμμή για κάποιο σοβαρό ζήτημα. Πριν από περίπου τρεις μήνες υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη κόντρα στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι η διαδικασία για την πειθαρχική τιμωρία του ΠΑΟΚ άρχισε όταν η ομάδα «πήρε κεφάλι» στην βαθμολογία και συνδύασε αυτές τις «άδικες διώξεις» με την επενδυτική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη.

«Είμαστε η μόνη χώρα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποια ομάδα θα το πάρει. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε τους αγώνες και αυτό το έχουμε ζήσει όλοι οι Μακεδόνες στο πετσί μας οι ομάδες επάνω έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή τώρα επί δίκη σας υπουργίας δε χρειάζεται καν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν, μετά την περσινή τιμωρία ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει» είχε πει στον Γ.Βασιλειάδη ο κ. Λαζαρίδης.

Ο κ. Βασιλειάδης είχε χαρακτηρίσει εμετικά τα σχόλια του κ. Λαζαρίδη και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, ο οποίος επίσης είχε πάρει θέση υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ προειδοποίησε ότι η δαμόκλειος σπάθη του Grexit επικρέμεται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, «όχι με ευθύνη της πολιτείας αλλά γιατί οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν ενδιαφέρονται».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε επισημάνει δε, ότι ανεξαρτήτως αν ο κ. Σαββίδης έχει επενδύσει, αν έχει κάνει κάτι έκνομο «δεν θα πετάξουμε αετό».

Ο κ. Λαζαρίδης είχε επιμείνει, πάντως, δηλώνοντας λίγο αργότερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με μπουφάν στο γήπεδο της Τούμπας και δεν είχε όπλο…

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024