Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέρκυρα: Με συνοδεία των ΜΑΤ τα απορριμματοφόρα στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης [Εικόνες]

Κέρκυρα: Με συνοδεία των ΜΑΤ τα απορριμματοφόρα στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης [Εικόνες]

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο νησί της Κέρκυρας προκειμένου να αποτρέψει τις τυχόν αντιδράσεις των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας για τη μεταφορά και εναπόθεση των δεματοποιήμενων απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ της Λευκίμμης

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο νησί της Κέρκυρας προκειμένου να αποτρέψει τις τυχόν αντιδράσεις των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας για τη μεταφορά και εναπόθεση των δεματοποιήμενων απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ της Λευκίμμης.

Στο νησί βρίσκονται από τα ξημερώματα δεκατρείς διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρή δύναμη από ομάδες ΟΠΚΕ, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει πολυπληθής αστυνομική δύναμη του νησιού.

Της αστυνομικής επιχείρησης επικεφαλής είναι ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, αλλά και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων Ιωάννης Ματσούκας.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη Λευκίμμη, στο περιφερειακό οδικό δίκτυο που οδηγεί στη Νότια Κέρκυρα, αλλά και στο χώρο του ΧΥΤΑ Λευκίμμης στα Μεσοράχια, όπου ήδη κατέφτασαν και τα πρώτα «γεμάτα» απορριμματοφόρα.

Εικόνες: corfupress.com

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ήδη από νωρίς στους δρόμους, ενώ απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση, προκειμένου να ενισχυθεί η κινητοποίηση τους.

Εικόνα: corfutvnews.gr

Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου, οι κάτοικοι και οι αντιδήμαρχοι της Νότιας Κέρκυρας εξέφρασαν για ακόμη μία φορά, εντόνως την αντίθεσή τους για τη μεταφορά των απορριμάτων στη Νότια Κέρκυρα, λύση «αναπόφευκτη» σύμφωνα με το δήμαρχο, για την εκτόνωση του τεράστιου προβλήματος των απορριμμάτων που έχει προκύψει στο νησί, μετά και το «φρακάρισμα» από απορρίμματα του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024