Δέκα χρόνια κάθειρξη για την γυναίκα που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της
Το περιστατικό συνέβη το 2012 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων
Σε 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η γυναίκα που το 2012 είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της στην Ευελπίδων.
Το δικαστήριο αναγνώρισε μειωμένο καταλογισμό και το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου, μετά μάλιστα από την κατάθεση της Διευθύντριας του 6ου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Η τελευταία υποστήριξε ότι η γυναίκα πάσχει από σχιζοσυναισθηματική ψύχωση και παρακολουθείται.
«Μετάνιωσα για ο,τι έκανα αλλά όταν τον σκότωνα ένιωσα ανακούφιση» είπε σήμερα στην απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η Ρομά η οποία άλλαξε την εμφάνισή της και ακολούθησε το θύμα έξω από το γραφείο του ανακριτή στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί τον πυροβόλησα επειδή όπως κατέθεσε φοβόταν ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο.
«Για μένα από τότε που έχουν σκοτώσει το γιο μου είναι σαν μην έχει περάσει δευτερόλεπτο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι σκότωσαν το γιο μου στην αγκαλιά μου και φώναζε μανούλα. Και κράταγε την κοιλιά του. Όταν πήγα στο ΚΑΤ άνοιξε την πόρτα και το είδα και ήταν ανοιγμένος σαν αρνί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέθανε, ορκίζομαι στον Θεό. Το παιδί αυτό ήταν ο έρωτας μου η ανάσα μου η ο πνοή μου, μου άφησε τρία παιδιά εγγόνια. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε αλλά για μένα είναι έξι δευτερόλεπτα. ..», σημείωσε η ίδια.
- Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά στην Εύβοια
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνει στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442