Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα χρόνια κάθειρξη για την γυναίκα που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της

Δέκα χρόνια κάθειρξη για την γυναίκα που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της

Το περιστατικό συνέβη το 2012 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Σε 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η γυναίκα που το 2012 είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της στην Ευελπίδων.

Το δικαστήριο αναγνώρισε μειωμένο καταλογισμό και το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου, μετά μάλιστα από την κατάθεση της Διευθύντριας του 6ου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Η τελευταία υποστήριξε ότι η γυναίκα πάσχει από σχιζοσυναισθηματική ψύχωση και παρακολουθείται.

«Μετάνιωσα για ο,τι έκανα αλλά όταν τον σκότωνα ένιωσα ανακούφιση» είπε σήμερα στην απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η Ρομά η οποία άλλαξε την εμφάνισή της και ακολούθησε το θύμα έξω από το γραφείο του ανακριτή στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί τον πυροβόλησα επειδή όπως κατέθεσε φοβόταν ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο.

«Για μένα από τότε που έχουν σκοτώσει το γιο μου είναι σαν μην έχει περάσει δευτερόλεπτο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι σκότωσαν το γιο μου στην αγκαλιά μου και φώναζε μανούλα. Και κράταγε την κοιλιά του. Όταν πήγα στο ΚΑΤ άνοιξε την πόρτα και το είδα και ήταν ανοιγμένος σαν αρνί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέθανε, ορκίζομαι στον Θεό. Το παιδί αυτό ήταν ο έρωτας μου η ανάσα μου η ο πνοή μου, μου άφησε τρία παιδιά εγγόνια. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε αλλά για μένα είναι έξι δευτερόλεπτα. ..», σημείωσε η ίδια.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024