Σε 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η γυναίκα που το 2012 είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της στην Ευελπίδων.

Το δικαστήριο αναγνώρισε μειωμένο καταλογισμό και το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου, μετά μάλιστα από την κατάθεση της Διευθύντριας του 6ου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Η τελευταία υποστήριξε ότι η γυναίκα πάσχει από σχιζοσυναισθηματική ψύχωση και παρακολουθείται.

«Μετάνιωσα για ο,τι έκανα αλλά όταν τον σκότωνα ένιωσα ανακούφιση» είπε σήμερα στην απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η Ρομά η οποία άλλαξε την εμφάνισή της και ακολούθησε το θύμα έξω από το γραφείο του ανακριτή στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί τον πυροβόλησα επειδή όπως κατέθεσε φοβόταν ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο.

«Για μένα από τότε που έχουν σκοτώσει το γιο μου είναι σαν μην έχει περάσει δευτερόλεπτο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι σκότωσαν το γιο μου στην αγκαλιά μου και φώναζε μανούλα. Και κράταγε την κοιλιά του. Όταν πήγα στο ΚΑΤ άνοιξε την πόρτα και το είδα και ήταν ανοιγμένος σαν αρνί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέθανε, ορκίζομαι στον Θεό. Το παιδί αυτό ήταν ο έρωτας μου η ανάσα μου η ο πνοή μου, μου άφησε τρία παιδιά εγγόνια. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε αλλά για μένα είναι έξι δευτερόλεπτα. ..», σημείωσε η ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας