Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Κaptur Cοncept: Στην coupe πλευρά της περιπέτειας

Renault Κaptur Cοncept: Στην coupe πλευρά της περιπέτειας

Με αφετηρία την προσεχή έκθεση της Μόσχας και την ρωσική αγορά η γαλλική φίρμα ετοιμάζεται να επεκτείνει την γκάμα του Captur με νέα έκδοση αμαξώματος η οποία θα ανήκει στο σχετικά καινοφανές είδος των coupe SUV.

Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου με σαφή συγγένεια με το Captur το οποίο, αναμένεται να αποτελέσει στο μέλλον, μέλος της παγκόσμιας γκάμας του γαλλικού crossover προσφέροντας μια κομψότερη και δυναμικότερη εναλλακτική.

Αναλυτικότερα, το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Μόσχας το προσεχές φθινόπωρο με την προοπτική να αποτελέσει προπομπό μιας νέας coupe λογικής έκδοσης του γαλλικού crossover η οποία αν και θα έχει αφετηρία την ρωσική αγορά, δεν θα περιοριστεί αποκλειστικά σε αυτήν.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει μια coupe SUV έκδοση του Captur, θα ξεκινήσει μεν την πορεία του από τη ρωσική αγορά όπου το Captur διατίθεται ως Kaptur και με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά στη συνέχεια θα οδηγηθεί και στις υπόλοιπες αγορές όπου είναι διαθέσιμο το γαλλικό crossover αποτελώντας μια εναλλακτική πιο κομψή έκδοση αμαξώματος.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024