Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Ζουπάνης. Ο διεθνής διαγώνιος ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους και δήλωσε χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα του Πειραιά στο πρόσωπό του.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και οι δηλώσεις του Ζουπάνη:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο διεθνής διαγώνιος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Νίκος Ζουπάνης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου!!! Η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους που πιστεύω οτι θα ανταποκριθούμε κατάλληλα και θα έχουμε ακομη καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη! Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και μία επιτυχημένη χρονιά!».
Μετά τον Δημήτρη Ιτούδη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοδοξεί να γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής με δύο Ευρωλίγκες, ενώ ο Παπανικολάου να μπει στο «κλειστό κλαμπ» των Ελλήνων παικτών με τρεις κούπες.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.