Κεφαλογιάννη: Σε λανθασμένη κατεύθυνση η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ
Η βουλευτής δηλώνει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή
«Η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση. Δεν είναι λύση, είναι ήττα. Δημιουργεί περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα από όσα λύνει» τονίζει η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Δηλώνει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή, ενώ για το αν υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της επισημαίνει ότι «όπως είναι δομημένη, με τον τρόπο που ήδη εφαρμόζεται, προκαλεί τετελεσμένα γεγονότα που είναι δύσκολο να ανατραπούν».
Ερωτηθείσα, σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, αν θα επιλέξει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων, η κ. Κεφαλογιάννη δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση και δηλώνει πως η επιλογή της «είναι σταθερά δίπλα στους πολίτες της Αθήνας. Με διαρκείς παρεμβάσεις, θέσεις και συγκεκριμένα σχέδια για την πρωτεύουσα».
Κατηγορεί, τέλος, τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πολιτικό αμοραλισμό, ενώ καλεί το Ποτάμι να ξεκαθαρίσει τη στάση του, καθώς, όπως λέει, «δεν μπορείς να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
