Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ρομέλου Λουκάκου, στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης του Βελγίου με την Τυνησία, για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον έξω σύνδεσμο του αριστερού αστραγάλου, από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.
«Προσπάθησε να συνεχίσει αλλά είχε ενοχλήσεις. Θα δούμε τις επόμενες 48 ώρες», είπε ο Ισπανός τεχνικός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συμμετοχή του Λουκάκου στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Αγγλία (την Πέμπτη 28/6) είναι αβέβαιη.
Ο Λουκάκου σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τυνησία, έφτασε τα τέσσερα γκολ στη διοργάνωση και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 32 ολόκληρα χρόνια που σημειώνει δύο γκολ σε διαδοχικούς αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο τελευταίος που το είχε καταφέρει ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, στον προημιτελικό και τον ημιτελικό του Μουντιάλ του 1986 (με αντιπάλους την Αγγλία και το Βέλγιο αντίστοιχα).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!